Vi är alltid intresserade av nya projekt & nya medarbetare

Aktuella Tjänster

Just nu söker vi en ny härlig kollega!

Ekonomiassistent

Hej där ekonomisuperstjärna!
Är du redo för en ny utmaning? Är du en person som gillar struktur, gärna jobbar i excel och söker efter en omväxlande roll inom ekonomi?
Vår ekonomiavdelning växer och därför söker vi nu en ytterligare ekonom. 

Vilka är vi?
ic.energy är ett konsultföretag med teknikkonsulter som har spetskompetens inom energi, bygg och stadsutveckling. Vi motiveras extra mycket av projekt som har betydelse för vår framtid. Vi är ett företag med engagerade och drivna människor som har en härlig gemenskap och omtanke om varandra. Att ge hög service till medarbetare och kunder är en självklarhet för oss. Hos oss är det roligt att jobba och inte nog med det så har vi såklart också särskilt bra villkor i form av friskvårdsbidrag, tjänstepension, sjukförsäkring och roliga aktiviteter.

Vårt huvudkontor ligger i Varberg och vi kommer under året även öppna kontor i Mölndal.

Vad innebär rollen som ekonomiassistent?
Tillsammans med ekonomiansvarig är du delaktig i företagets ekonomiarbete, vilket innefattar bland annat löpande bokföring, fakturering samt in- och utbetalningar. Du stöttar konsulterna i alla praktiska frågor gällande tidrapportering, reseräkningar och interna system.

I rollen som ekonomiassistent så kommer förmodligen ingen dag vara den andra lik då det är varierade arbetsuppgifter.  Vi gillar att hjälpas åt och då vi är ett mindre och växande bolag kommer du också att vara delaktig i arbetsuppgifter såsom genomförande av aktiviteter, marknadsföring och förbättringsarbete i ledningssystemet.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är en person som är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa goda relationer med personal och kunder. Du har både en analytisk och en kreativ sida och en ambition att ständigt utveckla både dig själv och företaget. Du har en eftergymnasial examen i ekonomi och vi ser gärna att du har något års erfarenhet av liknande jobb.

Ansökan
Låter tjänsten som något för dig? BRA, för vi vi vill ha just dig som en del av vårt härliga gäng! Skicka in din ansökan till hr@icenergy.se redan idag men senast den 19 mars. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

KONTAKT

Vi är alltid intresserade av nya uppdrag och nya medarbetare. Hör av er!

  hr@icenergy.se
   
  +46 730-685 852
   

  Västra Vallgatan 2F
  432 41 Varberg