Vi är alltid intresserade av nya projekt & nya medarbetare

Aktuella Tjänster

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

Just nu söker vi följande:

Oskarshamn med omnejd:
Vill du jobba inom energi och industri?

Varberg/Göteborg:
⭐ Bli vår nästa juniora projekt- och byggledare - Gör skillnad med oss!

Lund med omnejd:
Waste Supervisor
Vill du jobba inom energi och industri?

Mälardalen:
⭐ VD för vårt nya kontor i Mälardalen

 

Läs mer om rollerna nedan! Finns det ingen roll som du passar dig? Vi är uppskattar alltid spontanansökningar. Skicka din ansökan till: hr@icenergy.se 

VART? OSKARSHAMN MED OMNEJD

Vill du jobba inom energi och industri?

Vi bygger något stort tillsammans!

Wiho, vi är så glada över att vi expanderar och öppnar upp ett kontor i Oskarshamn under hösten 2023. Vi är redan idag en handfull personer men vill ha fler kollegor. En spännande resa som vi gärna vill ha med dig på!

Vi spanar nu efter dig som är ingenjör och vill jobba inom energi och industri! Vi ser att du är en person som löser problem och tänker analytiskt. Du har förmågan att ta initiativ och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Har du erfarenhet inom något av följande områden?

 • Projektledning
 • Kravhantering/-tolkning
 • Fysik, kemi och radiologi
 • Konstruktion
 • Arbetsmiljö

Såklart ser vi det som en extra fördel om du tidigare jobbat inom energi eller industri.

Men vilka är vi och varför ska du välja oss?
Vi är ett konsultföretag med teknikkonsulter som har spetskompetens inom energi, bygg och stadsutveckling. Vi motiveras extra mycket av projekt som har betydelse för vår framtid. Hos oss hittar du engagerade och drivna kollegor som bildar en stark och omtänksam gemenskap. Hos oss är det roligt att jobba och inte nog med det så har vi såklart också särskilt bra villkor i form av bra löner, flexibilitet, friskvårdsbidrag, tjänstepension, sjukförsäkring och roliga aktiviteter.

Vårt huvudkontor ligger i Varberg och vi verkar i uppdrag på väst- och östkusten. Under hösten 2023 öppnade vi upp vårt kontor i Oskarshamn.

Ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara en del av vårt gäng? Skicka in din ansökan, CV och ett personligt brev till hr@icenergy.se redan idag. Sista ansökningsdag är den 14 februari och vi rekryterar löpande. Vi ser fram emot att få läsa just din ansökan!

VART? VARBERG/GÖTEBORG

Bli vår nästa juniora projekt- och byggledare. Gör skillnad med oss!

Är du en junior projekt- och byggledaren vi söker för spännande uppdrag?Drömmer du om en arbetsgivare som erbjuder dig flexibilitet och möjlighet att påverka både din tid och inkomst?

Vilka är vi och varför ska du välja oss?Vi är ett konsultföretag med teknikkonsulter som har spetskompetens inom energi, bygg och stadsutveckling. Vi motiveras extra mycket av projekt som har betydelse för vår framtid. Hos oss hittar du engagerade och drivna kollegor som bildar en stark och omtänksam gemenskap. Hos oss är det roligt att jobba och inte nog med det så har vi såklart också särskilt bra villkor i form av bra löner, flexibilitet, friskvårdsbidrag, tjänstepension, sjukförsäkring och roliga aktiviteter.

Vi har kontor i Varberg och Mölndal och vi verkar i uppdrag på väst- och östkusten.

Vad innebär tjänsten?
Som projekt- och byggledare hos oss kommer du att spela en central roll i spännande uppdrag inom bygg och energi. Du kommer samarbeta och kommunicera effektivt med olika aktörer, både internt och externt, inklusive leverantörer och entreprenörer.

Vem är du?
Du är en junior projekt- och/eller byggledare med några års erfarenhet inom bygg eller energibranschen.

Ansökan
Visst är väl du vår nya projekt,- byggledare? Skicka in din ansökan, CV och ett personligt brev till hr@icenergy.se redan idag.Sista ansökningsdag är den 14 februari och vi rekryterar löpande. Vi ser fram emot att få läsa just din ansökan!

VART? LUND MED OMNEJD

Waste Supervisor

Vi bygger något stort tillsammans!

Hos oss hittar du kollegor som vågar gå först och visa vägen, tror på det vi gör, är nyfikna, är trovärdiga , är medvetna, som driver, har kul på jobbet och når resultat!

Vi söker nu en Waste Supervisor för vårt uppdrag inom kärnkraftsavveckling. I denna roll kommer du att inneha ett betydande ansvar inom avfallshantering och vara delaktig i områdets framtida utveckling. Ditt uppdrag inkluderar att säkerställa kvaliteten på avfallsdokumentation, samordna och koordinera avfallshantering mellan avfallskoordinatorer och det operativa avfallsarbetet.
Dessutom kommer du att arbeta nära övriga projektgrupper under avvecklingen för att säkerställa att allt avfall som produceras uppfyller de nödvändiga kriterierna för att nå dess slutdestination.

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet inom området. Erfarenhet inom avfallshantering eller strålskydd, särskilt inom kärnkraftsindustrin eller kärnkraftsavveckling, är meriterande. Du bör ha kunskap och erfarenhet av radiologiska avfallsfrågor inom energi och kärnkraft. Ledarerfarenhet och tidigare arbete i ledande befattning ser vi som positivt.

Vilka är vi och varför ska du välja oss?
Vi är ett konsultföretag med teknikkonsulter som har spetskompetens inom energi, bygg och stadsutveckling. Vi motiveras extra mycket av projekt som har betydelse för vår framtid. Hos oss hittar du engagerade och drivna kollegor som bildar en stark och omtänksam gemenskap.  Hos oss är det roligt att jobba och inte nog med det så har vi såklart också särskilt bra villkor i form av bra löner, flexibilitet, friskvårdsbidrag, tjänstepension, sjukförsäkring och roliga aktiviteter.

Vårt huvudkontor ligger i Varberg och vi verkar i uppdrag på väst- och östkusten. Nu tar vi avstamp och satsar på att etablera oss i Lund och har öppnat upp ett nytt kontor under senvintern 2023. En spännande resa som vi gärna vill ha dig med på!

Ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara en del av vårt gäng? Skicka in din ansökan, CV + personligt brev, till hr@icenergy.se redan idag men senast den 11 februari. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

VART? MÄLARDALEN

VD till vårt nya kontor i Mälardalen

Just söker vi efter dig, vår nya VD och kontorschef som brinner för att starta upp ett ic.energy kontor i Uppsala/Västerås. 

Du kommer att vara hjärnan bakom uppstarten, vilket innebär att du får chansen att prägla och forma arbetsplatsen men givetvis i nära samarbete med våra övriga bolag och våra fantastiska medarbetare där. 

Dina ansvarsområden: 
Som VD kommer du hitta potentiella kandidater för konsultroller hos oss. Du kommer skapa och underhålla medarbetar- och kundrelationer. Du kommer även vara ledande i det strategiska arbetet, verksamhetsutveckling och budgetansvar. Du tar beslut och ansvarar för allt som kan uppstå i den kreativa miljön i ett konsultbolag. 

Vad letar vi efter i dig?  
Förutom strategisk skicklighet och kompetens inom våra arbetsområden ser vi gärna att du är en relationsbyggare, en kommunikatör och en inspirerande ledare. Affärsmannaskap och initiativförmåga är självklara styrkor, men också ditt genuina intresse för att utveckla både dig själv och våra medarbetare. 

Din plats i teamet:  
Du kommer vara en del av koncernens ledningsgrupp och även starta din egen ledningsgrupp för vårt nya dotterbolag, där du är VD. 

Vilka är vi och varför tycker vi att du ska välja oss? 
Vi är ett konsultföretag med teknikkonsulter som har spetskompetens inom energi, bygg och samhällsbyggnad. Vi motiveras extra mycket av projekt som har betydelse för vår framtid. Hos oss hittar du engagerade och drivna kollegor som bildar en stark och omtänksam gemenskap.  Hos oss är det roligt att jobba och inte nog med det så har vi såklart också särskilt bra villkor i form av bra löner, flexibilitet, friskvårdsbidrag, tjänstepension, sjukförsäkring och roliga aktiviteter.

ic.energy började sin resa i Varberg och har sedan expanderat till kontor i Mölndal, Oskarshamn och Lund. Idag är vi 45 motiverade teknikkonsulter som arbetar inom energi- och byggområdet. 

Ansökan  
Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara en del av denna resan? Skicka in din ansökan, CV och ett personligt brev till hr@icenergy.se redan idag. Sista ansökningsdag är den 31 januari och vi rekryterar löpande. Vi ser fram emot att få läsa just din ansökan! 

KONTAKT

Vi är alltid intresserade av nya uppdrag och nya medarbetare. Hör av er!

  hr@icenergy.se
   
  +46 730-685 852
   

  Västra Vallgatan 2F
  432 41 Varberg