Välkommen till södra sveriges vassaste teknikkonsulter

Vi bygger något stort tillsammans

Vi skapar den arbetsplats vi alltid önskat oss!

På ic.energy odlar vi en kultur där duktiga individer kan växa, stolthet byggas och trygghet skapas. Vi är övertygade om att vårt arbetssätt där medarbetarnas kunskap och behov får plats ska attrahera fler duktiga människor som i sin tur ger oss möjlighet att ta oss an fler spännande uppdrag.

Ett skönt och aktivt gäng

På ic.energy gillar vi att umgås med varandra – gärna utomhus genom någon äventyrlig aktivitet. Vi tror att vi utvecklas genom att göra roliga, utmanande och spännande saker tillsammans, både som individer och som team. Familjedag, skidåkning, segling, surfing och kajakpaddling. Vi ordnar allt från små vardagsträffar till stora fester, men självklart är det upp till dig vad du vill vara med på.

Lön och förmåner

Vi erbjuder flexibla anställningsformer som fungerar för dig, hur din livssituation än ser ut. Du har själv möjlighet att fördela din inkomst utifrån vad som är viktigt för dig. Hög lön, mer semester, extra hälsoförsäkring eller högre pensionssparande. Allt för att hjälpa dig leva det liv du vill.

Vi tror på att ge dig den energi du behöver för att vi ska få den motivation vi behöver. Tillsammans skapar vi plats för dig och oss. Tillsammans bygger vi något stort!

ic.energy

Ta steget till en helt ny arbetsplats

Längtar du efter nya utmaningar eller ett annat sätt att jobba på? Kanske behöver du bryta mönster och hitta lite ny energi. Kontakta oss så berättar mer om hur vi jobbar för att få kunder och medarbetare att må bra.

ic.e-48hero__small

VÅRA MEDARBETARE

Ett team av engagerade individer

ic.e-25

ANN-CHARLOTTE HEDSTRÖM

VD, projektledare
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av att utveckla ic.energy, hitta roliga, spännande uppdrag och se att kollegorna hos oss trivs och utmanas utifrån sina egna drivkrafter. Min energi hämtar jag från tidiga träningspass på gymmet eller genom en löprunda utmed vår vackra strandpromenad.
ic.e-11 kop

PATRICK GRANNVIE

Projekt-/Byggledare, besiktningsman, kontrollansvarig och BIM-ansvarig - Varberg/Mölndal
Varberg/Mölndal

Motivation framför tradition! Jag motiveras av att utmana traditionella arbetssätt för att göra arbetet mer effektivt! Jag arbetar för mer digitaliserade arbetssätt vilket jag tror är framtiden. På min fritid får jag energi från olika byggprojekt. Ni hittar mig säkrast i garaget!
ic.e-13 kop

JOAKIM EHRINTON

Civilingenjör/Teknik-byggledare och besiktningsman - Varberg/Mölndal
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av att lära mig nya saker och antar gärna utmaningar inom nya teknikområden. Jag är en lagspelare och hämtar energi på innebandyarenan eller genom aktiviteter med vänner och familjen.
ic.e-52

ROBIN FLÄDE

Strålskyddsingenjör/Uppdragsledare
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av att lära mig nya saker. I mitt arbetsliv vill jag utvecklas mot att bli en bra ledare som driver mina projekt framåt genom att fatta bra beslut. Att umgås med vänner och goa kollegor skapar balans i vardagen - det ger mig energi.
ic.e-41 kop

LUDVIG BÖÖS

Ingenjör/Uppdragsledare
Varberg/Mölndal

Jag är en riktigt positiv person som motiveras av svåra utmaningar. Mitt motto är att “detta kommer vi att lösa”! Min energi hämtar jag gärna genom träning ihop med andra. Att ha en balans mellan arbete och fritid är viktigt för mig!
ic.e-55 kop

ROBERT NAGLIC

Strålskyddsingenjör/Uppdragsledare
Varberg/Mölndal

Jag jobbar gärna mycket men tar också långa ledigheter där mina resor ger mig motivation och minnesvärda erfarenheter. I mitt arbete hämtar jag energi från människor som med positiva tankar livar upp min dag.
ic.e-45

JÖRGEN ANDREASSON

Projektledare
Varberg/Mölndal

Jag är en riktig problemlösare och motiveras av att jobba i större projekt där man skall lösa svåra uppgifter ihop med andra. Naturen ger mig energi. Jag tar gärna en cykeltur, golfrunda eller ger mig ut på en skogsvandring.
madelene

MADELENE JOHANSSON

Strålskyddsingenjör/Uppdragsledare
Varberg/Mölndal

Min motivation får jag just nu genom att vara “ny på jobbet” och lära mig nya saker. Hemmaprojekt, löpning, gärna en metalkonsert i Köpenhamn är saker som ger mig energi. Till våren springer jag mitt första maraton!
jan

JAN ROGNMO

Avfallsingenjör
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av att känna att jag befinner mig i ett sammanhang av duktiga kollegor där man lär av varandra. Jag motiveras även av att känna att jag kan påverka balansen mellan arbete och fritid och av att ha kul på jobbet. Energin hämtar jag från vandring i skog och mark, lata dagar med sol och bad eller att besöka nya platser.
neung

NEUNG CHAIWAT

Strålskyddsingenjör / Uppdragsledare
Varberg/Mölndal

I arbetslivet motiveras jag av att delta i spännande uppdrag där jag får chans att utvecklas. Att omges av familj och natur ger mig energi. Jag ägnar också gärna tid åt något som aktiverar kropp och sinne såsom träning eller läsa en bok.
freddy

FREDDY CATO

Arbetsmiljöingenjör
Varberg/Mölndal

Arbetsuppgifter där jag kan göra skillnad, speciellt kopplat till personsäkerhet, gör mig verkligen motiverad. Jag hämtar energi genom att se på vetenskapliga dokumentärer, i synnerhet de om evolutionen och rymden.
mikaela

MIKAELA ANDERSSON

Business Assistant
Varberg/Mölndal

Utveckling och ny kunskap motiverar mig i mitt arbetet. För att hämta energi går jag på en promenad i skogen eller läser en bok.
lars

LARS OLSSON

Säkerhetsrådgivare
Varberg/Mölndal

Jag ser snarare möjligheter än problem och motiveras av att lära mig nya saker. Min familj och mina vänner ger mig mycket energi. Jag hämtar också energi av att komma ut i naturen och gillar att vara nära eller ute på havet.
jessica

JESSICA BERGSTRÖM

Arbetsmiljöspecialist
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av utmanande arbetsuppgifter och av att lära mig nya saker som jag inte har kunskap om tidigare. Energi hämtar jag från familjen, promenader med hunden och att hjälpa till på mina föräldrars jordbruk.
hakan

HÅKAN HALLBERG

Strålskyddsingenjör
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av att lära, och förstå, nya saker. För mig är livet en lång och spännande "utbildning". Energi hittar jag främst vid havet, i en vacker lövskog eller under en god middag med goda vänner.
hans

HANS NILSSON

Strålsäkerhetsingenjör
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av att tänka nytt och annorlunda och därigenom skapa lärande och förändring. Jag vill uppnå förståelse och riva ensidiga "sanningar" när de visat sig vara falska. Energi hämtar jag från känslan av att bidra, göra nytta och att tillsammans med andra skapa möjligheter att växa och skratta.
filip-sundvisson

FILIP SUNDVISSON

Projekt- och byggledare
Varberg/Mölndal

I min yrkesroll så vill jag alltid krama ur det yttersta hos varje persons potential och utmana alla kompetenser för att höja gruppens kunskap. Att min potential får sättas på sin spets och att få utmaningar som andra kanske hade tackat nej till. Min familj är min största energikälla, min fru och våra pojkar framförallt men också den stora skaran av familjen. Annars brukar det räcka att vara utomhus i naturen!
mattias-heljeback

MATTIAS HELJEBÄCK

Avfallsingenjör
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av att få till ett bra lagarbete, utmanande arbetsuppgifter löses sällan av en person. Energi hämtar jag från matlagning, från husmanskost till thaimat. Resa med bil är något jag ser fram emot. Italien ligger mig varmt om hjärtat.
katarina-rogerstam

KATARINA ROGERSTAM

VD- och konsultchef, Lund och Konsultchef IC Energy AB
Lund och Varberg/Mölndal

Jag motiveras av positiva människor och en bra balans mellan arbete och fritid. Jag fyller på med min energi gärna ifrån en solig varm medelhavsstrand.
jimmi-schioler

JIMMI SCHIÖLER

Uppdragsansvarig / Återbruksspecialist
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av duktiga människor runt omkring mig och att få vara med och driva framgångsrika projekt tillsammans med mina kollegor. Jag hämtar min energi i träning och lugna stunder i naturen samt att få spendera tid med familj och vänner.
johan-leek

JOHAN LEEK

Projektledare
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av att tillsammans med mina duktiga kollegor vara en del av byggbranschen i Sverige. Att utveckla och utmana varandra och samtidigt ha kul på vägen ger en stor drivkraft. Zoomar man ut och ser det från ett större perspektiv så blir det väldigt tydligt hur många människor som lever och verkar i de lokaler och fastigheter vi producerar. Denna bild motiverar mig till att leverera ett gott resultat och möjliggöra för andra att nå sina mål och drömmar. Jag hämtar min energi genom ett pass i Crossfitboxen samtidigt som en dag i naturen tillsammans med familj och vänner maximerar välbefinnandet.
rolf-ingemarsson

ROLF INGEMARSSON

Kemiingenjör
Varberg/Mölndal

Jag motiveras att lära mig nya saker och speciellt om det görs i grupp med positiva människor och gemensamma mål. Jag hämtar energi från promenader vid havet och att umgås med barnbarn.
tobias-stensson

TOBIAS STENSSON

Utvecklingsingenjör
Varberg/Mölndal

Utveckling, utmaningar och målbild är tre ord som motiverar mig dagligen. För mig är det viktigt att alltid ha något att kämpa mot, detta gäller både i mitt privatliv och min karriär.Det viktigaste är inte att uppnå målet utan det är erfarenheten, kunskapen och människorna som uppstår på vägen. Jag får energi av det som känns rätt för stunden.Det kan vara allt från att umgås med nära och kära, till att simma några vändor i bassängen och gå på gymmet. Fungerar inte ovanstående metoder så fungerar det alltid med lite gubbvila mitt på dagen.
jenny-dahl

JENNY DAHL

Utvecklingsingenjör / Projektledare
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av en tydlig målbild att sträva mot samt spännande utmaningar som bidrar till att jag får lära mig nya saker. Energi hämtar jag från träning eller härliga stunder och glada skratt med familj och vänner.
filip-schwartz

FILIP SCHWARTZ

Civilingenjör/Hållbara energisystem
Varberg/Mölndal

Främst motiveras jag av utmaningar inom nya teknikområden i en miljö där jag känner att jag utvecklas och har roligt. Jag hämtar min energi från hårda träningspass tillsammans med andra där man kan utmana och stötta varandra.
pia-andren

PIA ANDRÉN

Arbetsmiljöspecialist
Varberg/Mölndal

Motivation får jag av att lösa problem och lära nytt tillsammans med andra. Energi får jag när ett problem/utmaning är löst. Men jag hämtar även energi i naturen och tillsammans med familj och vänner.
malin-olofsson-2

MALIN OLOFSSON

Civilingenjör / Projektledare
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av duktiga människor runt omkring mig och att få vara med och driva framgångsrika projekt tillsammans med mina kollegor. Jag hämtar min energi i träning och lugna stunder i naturen samt att få spendera tid med familj och vänner.
johan-liljander

JOHAN LILJANDER

Avfallskoordinator
Varberg/Mölndal

Det motiverar mig att träffa engagerade arbetskollegor och att alltid lära sig något nytt, dvs utvecklas inom sitt yrke. Att vara med om ett stort och nytt industriprojekt i Sverige är extra roligt. Jag hämtar energi från en segeltur på havet, resor till Grekland med sol och god mat, bilbygge och att fixa med hus och trädgård.
thom-rannemalm

THOM RANNEMALM

VD- och konsultchef
Oskarshamn

Jag motiveras av att få vara med och driva ic.energys fortsatta utveckling och bygga upp kontoret i Oskarshamn, att utmana mig själv i att lära nytt och hitta kontinuerliga förbättringar. Energi inhämtar jag från en löprunda i skogen, hänga med familjen eller att bara gå runt och fundera utan att göra någonting.
henrik-eliasson

HENRIK ELIASSON

Bygg- och projektledare
Varberg/Mölndal

Jag motiveras när alla i gruppen/projektet vill lösa saker och vill framåt. Därefter får jag energi av när vi tillsammans lyckats att uppnå ett mål!
marina-bjorcke

MARINA BJÖRCKE

Kemiingenjör
Varberg/Mölndal

Det motiverar mig att träffa engagerade arbetskollegor och att alltid lära sig något nytt, dvs utvecklas inom sitt yrke. Att vara med om ett stort och nytt industriprojekt i Sverige är extra roligt. Jag hämtar energi från en segeltur på havet, resor till Grekland med sol och god mat, bilbygge och att fixa med hus och trädgård.
catharina-hamalainen

CATHARINA HÄMÄLÄINEN

Ekonomiassistent
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av att känna att jag utvecklas inom mitt arbete och lär mig nya spännande saker. Energi får jag av människor runt omkring mig, stunder med familj och vänner. Jag får även energi av att träna på gymmet och ge mig ut på skogspromenader med familjens hund.
peter-soderman

PETER SÖDERMAN

Fuktskadeutredare och byggdoktor
Varberg/Mölndal

Möten med människor i olika projekt och hitta gemensamma lösningar ger mig motivation. På fritiden får jag energi av att bygga på huset men framförallt, vara med familjen och hundarna.
mikael-bergfjord

MIKAEL BERGFJORD

Radiofysiker
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av spännande och utmanande arbetsuppgifter eller löplopp på något nytt ställe. Energi får jag av en bra stämning på jobbet men också när det är högt i tak som leder till diskussioner som i sin tur leder till utveckling.
mattias-blomgren-2

MATTIAS BLOMGREN

Bygg- och projektledare
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av att lära mig nya saker och att se utveckling, såväl i mig själv och runt omkring mig. Att få följa framdrift i projekt och tillsammans nå ett bra resultat! Jag får energi av att ständigt utmana mig själv på fritiden och att pusha mina gränser, gärna ute på vattnet med en bräda under fötterna!
niklas-pellbjer

NIKLAS PELLBJER

Projektledare och specialist inom betong
Varberg/Mölndal

Jag motiveras av större utmaningar och projekt som kanske inte tidigare utförts, och där man får hitta nya innovativa lösningar tillsammans med bra medarbetar och kollegor i branschen. Min energi hämtar jag från enkelt liv och vildmark samt musik som är ett stort intresse.

KONTAKT

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare och nya uppdrag. Hör av dig!

  hr@icenergy.se
   
  +46 730-685 852
   

  Västra Vallgatan 2F
  432 41 Varberg