Välkommen till södra sveriges vassaste teknikkonsulter

Vi bygger något stort tillsammans

Vi skapar den arbetsplats vi alltid önskat oss!

På ic.energy odlar vi en kultur där duktiga individer kan växa, stolthet byggas och trygghet skapas. Vi är övertygade om att vårt arbetssätt där medarbetarnas kunskap och behov får plats ska attrahera fler duktiga människor som i sin tur ger oss möjlighet att ta oss an fler spännande uppdrag.

Ett skönt och aktivt gäng

På ic.energy gillar vi att umgås med varandra – gärna utomhus genom någon äventyrlig aktivitet. Vi tror att vi utvecklas genom att göra roliga, utmanande och spännande saker tillsammans, både som individer och som team. Familjedag, skidåkning, segling, surfing och kajakpaddling. Vi ordnar allt från små vardagsträffar till stora fester, men självklart är det upp till dig vad du vill vara med på.

Lön och förmåner

Vi erbjuder flexibla anställningsformer som fungerar för dig, hur din livssituation än ser ut. Du har själv möjlighet att fördela din inkomst utifrån vad som är viktigt för dig. Hög lön, mer semester, extra hälsoförsäkring eller högre pensionssparande. Allt för att hjälpa dig leva det liv du vill.

Vi tror på att ge dig den energi du behöver för att vi ska få den motivation vi behöver. Tillsammans skapar vi plats för dig och oss. Tillsammans bygger vi något stort!

ic.energy

Ta steget till en helt ny arbetsplats

Längtar du efter nya utmaningar eller ett annat sätt att jobba på? Kanske behöver du bryta mönster och hitta lite ny energi. Kontakta oss så berättar mer om hur vi jobbar för att få kunder och medarbetare att må bra.

ic.e-48hero__small

VÅRA MEDARBETARE

Ett team av engagerade individer

ic.e-25

ANN-CHARLOTTE HEDSTRÖM

VD, projektledare
Jag motiveras av att utveckla ic.energy, hitta roliga, spännande uppdrag och se att kollegorna hos oss trivs och utmanas utifrån sina egna drivkrafter. Min energi hämtar jag från tidiga träningspass på gymmet eller genom en löprunda utmed vår vackra strandpromenad.
ic.e-11 kop

PATRICK GRANNVIE

Projekt-/Byggledare, besiktningsman, kontrollansvarig och BIM-ansvarig
Motivation framför tradition! Jag motiveras av att utmana traditionella arbetssätt för att göra arbetet mer effektivt! Jag arbetar för mer digitaliserade arbetssätt vilket jag tror är framtiden. På min fritid får jag energi från olika byggprojekt. Ni hittar mig säkrast i garaget!
ic.e-13 kop

JOAKIM EHRINTON

Civilingenjör/Teknik-byggledare och besiktningsman
Jag motiveras av att lära mig nya saker och antar gärna utmaningar inom nya teknikområden. Jag är en lagspelare och hämtar energi på innebandyarenan eller genom aktiviteter med vänner och familjen.
ic.e-52

ROBIN FLÄDE

Strålskyddsingenjör/Uppdragsledare
Jag motiveras av att lära mig nya saker. I mitt arbetsliv vill jag utvecklas mot att bli en bra ledare som driver mina projekt framåt genom att fatta bra beslut. Att umgås med vänner och goa kollegor skapar balans i vardagen - det ger mig energi.
ic.e-41 kop

LUDVIG BÖÖS

Ingenjör/Uppdragsledare
Jag är en riktigt positiv person som motiveras av svåra utmaningar. Mitt motto är att “detta kommer vi att lösa”! Min energi hämtar jag gärna genom träning ihop med andra. Att ha en balans mellan arbete och fritid är viktigt för mig!
ic.e-55 kop

ROBERT NAGLIC

Strålskyddsingenjör/Uppdragsledare
Jag jobbar gärna mycket men tar också långa ledigheter där mina resor ger mig motivation och minnesvärda erfarenheter. I mitt arbete hämtar jag energi från människor som med positiva tankar livar upp min dag.
ic.e-45

JÖRGEN ANDREASSON

Projektledare
Jag är en riktig problemlösare och motiveras av att jobba i större projekt där man skall lösa svåra uppgifter ihop med andra. Naturen ger mig energi. Jag tar gärna en cykeltur, golfrunda eller ger mig ut på en skogsvandring.
madelene

MADELENE JOHANSSON

Strålskyddsingenjör/Uppdragsledare
Min motivation får jag just nu genom att vara “ny på jobbet” och lära mig nya saker. Hemmaprojekt, löpning, gärna en metalkonsert i Köpenhamn är saker som ger mig energi. Till våren springer jag mitt första maraton!
jan

JAN ROGNMO

Avfallsingenjör
Jag motiveras av att känna att jag befinner mig i ett sammanhang av duktiga kollegor där man lär av varandra. Jag motiveras även av att känna att jag kan påverka balansen mellan arbete och fritid och av att ha kul på jobbet. Energin hämtar jag från vandring i skog och mark, lata dagar med sol och bad eller att besöka nya platser.
neung

NEUNG CHAIWAT

Strålskyddsingenjör / Uppdragsledare
I arbetslivet motiveras jag av att delta i spännande uppdrag där jag får chans att utvecklas. Att omges av familj och natur ger mig energi. Jag ägnar också gärna tid åt något som aktiverar kropp och sinne såsom träning eller läsa en bok.
freddy

FREDDY CATO

Arbetsmiljöingenjör
Arbetsuppgifter där jag kan göra skillnad, speciellt kopplat till personsäkerhet, gör mig verkligen motiverad. Jag hämtar energi genom att se på vetenskapliga dokumentärer, i synnerhet de om evolutionen och rymden.
mikaela

MIKAELA ANDERSSON

Business Assistant
Utveckling och ny kunskap motiverar mig i mitt arbetet. För att hämta energi går jag på en promenad i skogen eller läser en bok.
lars

LARS OLSSON

Säkerhetsrådgivare
Jag ser snarare möjligheter än problem och motiveras av att lära mig nya saker. Min familj och mina vänner ger mig mycket energi. Jag hämtar också energi av att komma ut i naturen och gillar att vara nära eller ute på havet.
jessica

JESSICA BERGSTRÖM

Arbetsmiljöspecialist
Jag motiveras av utmanande arbetsuppgifter och av att lära mig nya saker som jag inte har kunskap om tidigare. Energi hämtar jag från familjen, promenader med hunden och att hjälpa till på mina föräldrars jordbruk.
hakan

HÅKAN HALLBERG

Strålskyddsingenjör
Jag motiveras av att lära, och förstå, nya saker. För mig är livet en lång och spännande "utbildning". Energi hittar jag främst vid havet, i en vacker lövskog eller under en god middag med goda vänner.
hans

HANS NILSSON

Strålsäkerhetsingenjör
Jag motiveras av att tänka nytt och annorlunda och därigenom skapa lärande och förändring. Jag vill uppnå förståelse och riva ensidiga "sanningar" när de visat sig vara falska. Energi hämtar jag från känslan av att bidra, göra nytta och att tillsammans med andra skapa möjligheter att växa och skratta.
daniel-almheden

DANIEL ALMHEDEN

Konsultchef/ Projektledare
Jag motiveras av utveckling i både jobb, tjänster, företaget och framförallt att tillsammans med mina medarbetare utvecklas och växa tillsammans. Det är faktiskt där jag hämtar mycket av min energi samtidigt som min familj ger mig mycket energi.
filip-sundvisson

FILIP SUNDVISSON

Projekt- och byggledare
I min yrkesroll så vill jag alltid krama ur det yttersta hos varje persons potential och utmana alla kompetenser för att höja gruppens kunskap. Att min potential får sättas på sin spets och att få utmaningar som andra kanske hade tackat nej till. Min familj är min största energikälla, min fru och våra pojkar framförallt men också den stora skaran av familjen. Annars brukar det räcka att vara utomhus i naturen!
josefine-nilsson

JOSEFINE NILSSON

HR-ansvarig
Jag motiveras av att lära mig nya saker och att se utveckling - både egen, andras samt organisationens utveckling. Jag fyller på med energi genom att resa, åka skidor, träna och när jag hittar på saker tillsammans med familj och vänner.
jimmi-schioler

JIMMI SCHIÖLER

Uppdragsansvarig / Återbruksspecialist
Jag motiveras av duktiga människor runt omkring mig och att få vara med och driva framgångsrika projekt tillsammans med mina kollegor. Jag hämtar min energi i träning och lugna stunder i naturen samt att få spendera tid med familj och vänner.
johan-leek

JOHAN LEEK

Projektledare
Jag motiveras av att tillsammans med mina duktiga kollegor vara en del av byggbranschen i Sverige. Att utveckla och utmana varandra och samtidigt ha kul på vägen ger en stor drivkraft. Zoomar man ut och ser det från ett större perspektiv så blir det väldigt tydligt hur många människor som lever och verkar i de lokaler och fastigheter vi producerar. Denna bild motiverar mig till att leverera ett gott resultat och möjliggöra för andra att nå sina mål och drömmar. Jag hämtar min energi genom ett pass i Crossfitboxen samtidigt som en dag i naturen tillsammans med familj och vänner maximerar välbefinnandet.
rolf-ingemarsson

ROLF INGEMARSSON

Kemiingenjör
Jag motiveras att lära mig nya saker och speciellt om det görs i grupp med positiva människor och gemensamma mål. Jag hämtar energi från promenader vid havet och att umgås med barnbarn.
tobias-stensson

TOBIAS STENSSON

Utvecklingsingenjör
Utveckling, utmaningar och målbild är tre ord som motiverar mig dagligen. För mig är det viktigt att alltid ha något att kämpa mot, detta gäller både i mitt privatliv och min karriär.Det viktigaste är inte att uppnå målet utan det är erfarenheten, kunskapen och människorna som uppstår på vägen. Jag får energi av det som känns rätt för stunden.Det kan vara allt från att umgås med nära och kära, till att simma några vändor i bassängen och gå på gymmet. Fungerar inte ovanstående metoder så fungerar det alltid med lite gubbvila mitt på dagen.
jenny-dahl

JENNY DAHL

Utvecklingsingenjör / Projektledare
Jag motiveras av en tydlig målbild att sträva mot samt spännande utmaningar som bidrar till att jag får lära mig nya saker. Energi hämtar jag från träning eller härliga stunder och glada skratt med familj och vänner.
filip-schwartz

FILIP SCHWARTZ

Civilingenjör/Hållbara energisystem
Främst motiveras jag av utmaningar inom nya teknikområden i en miljö där jag känner att jag utvecklas och har roligt. Jag hämtar min energi från hårda träningspass tillsammans med andra där man kan utmana och stötta varandra.
pia-andren

PIA ANDRÉN

Arbetsmiljöspecialist
Motivation får jag av att lösa problem och lära nytt tillsammans med andra. Energi får jag när ett problem/utmaning är löst. Men jag hämtar även energi i naturen och tillsammans med familj och vänner.
malin-olofsson-2

MALIN OLOFSSON

Civilingenjör / Projektledare
Jag motiveras av duktiga människor runt omkring mig och att få vara med och driva framgångsrika projekt tillsammans med mina kollegor. Jag hämtar min energi i träning och lugna stunder i naturen samt att få spendera tid med familj och vänner.
johan-liljander

JOHAN LILJANDER

Avfallskoordinator
Det motiverar mig att träffa engagerade arbetskollegor och att alltid lära sig något nytt, dvs utvecklas inom sitt yrke. Att vara med om ett stort och nytt industriprojekt i Sverige är extra roligt. Jag hämtar energi från en segeltur på havet, resor till Grekland med sol och god mat, bilbygge och att fixa med hus och trädgård.
mattias-heljeback

MATTIAS HELJEBÄCK

Avfallsingenjör
Jag motiveras av att få till ett bra lagarbete, utmanande arbetsuppgifter löses sällan av en person. Energi hämtar jag från matlagning, från husmanskost till thaimat. Resa med bil är något jag ser fram emot. Italien ligger mig varmt om hjärtat.

KONTAKT

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare och nya uppdrag. Hör av dig!

  hr@icenergy.se
   
  +46 730-685 852
   

  Västra Vallgatan 2F
  432 41 Varberg